Interaktiv sökfunktion med innovativ webbkarta i 3d

autppzioni binarie com Något av det första som möter besökaren är en tredimensionell webbkarta över biblioteket och även av Örestad. Här finns information om hur man hittar och använder de olika funktionerna i biblioteket. Webbkartan är också ett sätt att marknadsföra evenemang. Förutom att webbkartan minimerar mängden frågor av typen var är toaletten, hur fungerar kopieringsmaskinen, vad kostar det, finns även enkla presentationer av personalen så att besökaren ska kunna veta vilka de är och vad de är bra på. Presentationsfilmer gör de enkelt med Ipads och för att det inte ska bli för komplicerat och höga krav på filmernas kvalitet kör de oftast bara en tagning. Användarna kan även själva bidra med material genom att skicka in en film. Biblioteket granskar filmen innan de lägger upp den på kartwebben.