DOK library concept center, nytänkande i Delft

DOK library concept center, nytänkande i Delft

beställa Viagra online Med innovativa grundtankar och en vilja att ständigt utveckla verksamheten har DOK Library Concept Center i Delft skapat en spännande och färgstark plats som uppmärksammas internationellt. Många är de bibliotek som hämtat inspiration till förändringar och nybyggen i Delft.

source site

follow På DOK ska ingenting kännas gammaldags, högtravande eller stramt berättar Gonneke Wegner från DOK. Vi uppmanar besökaren till delaktighet och egna initiativ och har varit måna om att skapa en tillåtande atmosfär utan förbud, där ingen fråga är för dum.

fare trading inizio costo zero senza deposito

http://moragbrand.com/?ljap=binary-trading-delle-opzioni-spiegato&f73=f5 Ambitionen är att DOK ska kännas lika avslappnat som ditt eget vardagsrum. Hur välkommen skulle en besökare i ditt hem känna sig om du hade en förbudsskylt uppsatt redan i hallen? Ett annat exempel är att besökarna får sitta och fika vart som helst i biblioteket. Det lönar sig att visa tilltro till besökarna. Sedan invigningen 2007 har kaffe endast spillts ett fåtal gånger.

go to link

source link I Nederländerna har man nyligen på nationell nivå utarbetat ett koncept som nederländska bibliotek kan välja att dra nytta av. Konceptet innehåller bland annat vägledning inom områden som färgsättning, rumslig gestaltning och marknadsföring. Inspiration från DOK har legat till grund för utvecklandet av konceptet.

binary option pricing model

go to site Gonneke Wegner är programmakare och en av de som varit med och skapat DOK från grunden. Hör hennes berättelse om hur de tänker och arbetar kring sitt biblioteksrum. Föreläsningen gick av stapeln den 30 augusti 2012 i Västerås.

see url

see Här hittar du deras webbplats:

source http://www.dok.info/index.php