DOK library concept center, nytänkande i Delft

DOK library concept center, nytänkande i Delft

follow link Med innovativa grundtankar och en vilja att ständigt utveckla verksamheten har DOK Library Concept Center i Delft skapat en spännande och färgstark plats som uppmärksammas internationellt. Många är de bibliotek som hämtat inspiration till förändringar och nybyggen i Delft.

http://bodowlaw.com/?biopeme=iq-option-prova-gratis&132=7b

http://jwsmith.net/?piderees=eventos-para-solteros-en-caracas&5d2=c6 På DOK ska ingenting kännas gammaldags, högtravande eller stramt berättar Gonneke Wegner från DOK. Vi uppmanar besökaren till delaktighet och egna initiativ och har varit måna om att skapa en tillåtande atmosfär utan förbud, där ingen fråga är för dum.

autoopzioni bimarie

see url Ambitionen är att DOK ska kännas lika avslappnat som ditt eget vardagsrum. Hur välkommen skulle en besökare i ditt hem känna sig om du hade en förbudsskylt uppsatt redan i hallen? Ett annat exempel är att besökarna får sitta och fika vart som helst i biblioteket. Det lönar sig att visa tilltro till besökarna. Sedan invigningen 2007 har kaffe endast spillts ett fåtal gånger.

http://unikeld.nu/?ioweo=iqopzioni-binarie-it&57e=b1

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-geld-verloren&1d4=5b I Nederländerna har man nyligen på nationell nivå utarbetat ett koncept som nederländska bibliotek kan välja att dra nytta av. Konceptet innehåller bland annat vägledning inom områden som färgsättning, rumslig gestaltning och marknadsföring. Inspiration från DOK har legat till grund för utvecklandet av konceptet.

http://karenwritesromance.com/?bioeier=forum-di-opzioni-binarie&90d=e9

24option con recensioni Gonneke Wegner är programmakare och en av de som varit med och skapat DOK från grunden. Hör hennes berättelse om hur de tänker och arbetar kring sitt biblioteksrum. Föreläsningen gick av stapeln den 30 augusti 2012 i Västerås.

source

source Här hittar du deras webbplats:

http://www.sme-ae.it/?bioske=robot-per-investimenti-opzioni-binarie&439=69 http://www.dok.info/index.php