Grottan en böljande skog av kuber

Grottan en böljande skog av kuber

here Tabea Treijer är en av arkitekterna på Cobe Arcitecture som ritat både byggnad och inredning på Biblioteket som egentligen är ett kulturhus som ligger på Rentemestervej i Köpenhamn. Hon berättar här om sina tankar kring utformningen av barnbiblioteket Grottan. Det vänder sig till barn mellan 0-5 år och ligger i en av de fyra lådorna som byggnaden består av. 

binaire opties strategieÃÆÃ

http://1762.ae/?triceps=%D9%83%D9%8A%D9%81-%D8%AA%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3&fbf=7c Grundförutsättningarna för ljusinsläpp var inte de bästa eftersom ungdomshuset som ligger vägg i vägg inte ville ha insyn. Därför fanns bara två möjliga sidor att ha öppningar på vilket resulterade i ett ganska mörkt rum. Inredningen bygger på inspiration från naturen, grottor, sjöar, skogar och gröna kullar och skogspromenader. Efter många studieresor för att inhämta inspiration testade man olika vägar innan de bestämde sig för att fokusera på kuben som form. Eftersom de tyckte att en kub 40×40 centimeter kan skapa så många olika former och kombineras på så många olika sätt.

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/member-signup Opteck opzioni binarie demo

Zero binary copy option quotes Bokhyllor är ofta för höga för att barnen själva ska kunna nå alla böcker. De många olika nivåerna på kuberna gör det möjligt för barnen att själva klättra upp och hitta böcker. Det ska vara som att gå på skogspromenad  på jakt efter en bok. Barnen ska kunna göra positiva associationer och uppleva litteraturen som ett spännande äventyr. Målet var att skapa en plats som både gav aktivitet och möjlighet att lära. Det ska finnas något för alla barn även om deras främsta intryck präglas av olika sinnen. Vissa styrs av det visuella det kan vara ljud eller känsel som är viktigas för dem. Också finns det ju de som inte kan läsa eller har synnedsättningar. Därför ville man skapa möjlighet att skylta med så mycket böcker som möjligt.

billig Viagra

read this article Det finns gott om boktråg utplacerade i grupper på golvet.Vissa är flexibla och rullbara. Alla kuber har samma mått men de har öppningarna vända åt olika håll och kan användas för att bygga upp varierande miljöer, terrasser, gradänger, för större grupper eller för att skapa mysiga tystare hörn. Det är också möjligt att bygga en liten scen eller filmhörna om man så vill.

http://logansquarebeerfestival.com/cheap-generic-viagra-from-india/

http://bunker.nu/?komyniti=k%C3%B6pa-Viagra-f%C3%B6r-m%C3%A4n&794=cc Materialet i kuberna är lackad plywood. Valet föll på plywood då man ville göra ett så bra miljöval som möjligt. Taket består av vita ljuddämpningspaneler. Golvet är av PVC fria och antistatiska gummimattor som gör det möjligt för många att röra sig i rummet.

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=schufameldung-bei-anyoption&530=8d

http://www.tangotec.com/?sitere=tutto-opzioni-binarie&1d3=c5 Ljusarmaturerna  i rummet är även de formade som kuber. De är gjorda av akrylplast och har inga vassa hörn. Ljuset går att dimma i grupper vilket ger möjlighet att skapa olika stämningar för olika aktiviteter. Färgerna är också inspirerade från naturen. Man kan känna igen färgväxlingarna från de man ser under ett träd. Det blir ganska mörkt nära marken och sedan blir det ljusare nyanser ju närmare trädtopparna man kommer.

have a peek at this web-site

read this article Byggnaden kallas Biblioteket rätt och slätt och är ett kulturhus. Det fanns två anledningar till att kulturhuset byggdes. Dels fanns det många mindre bibliotek i Köpenhamn som behövde samlas under ett tak dels var det ont om kulturella funktioner i området då många bara passerade genom området på väg till och från arbetet. Dessutom fanns funktioner som medborgarservice, konstnärsverkstäder och café som också behövde inrymmas någonstans i kvarteret.

news

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-signalgeber&4b9=a3 Arkitekternas koncept för hela Biblioteket bygger på fyra kuber som ska efterlikna fyra stängda böcker staplade på varandra. Vilket syns tydligast när man betraktar fasaden från gatan. Cobe Arcitecture vann en tävling med sitt förslag på hur huset skulle se ut 2009 och de har varit involverade genom hela processen och både ritat byggnaden och inrett den. Check This Out

binary options uk law