Balagan ett fantasieggande kaos för tweenies

click here I juni 2012 invigdes Balagan, en170 kvadratmeterstor specialdesignad lokal på andra våningen i Malmö Stadsbibliotek. Balagan är en strategisk satsning på barn i mellanåldern så kallade tweenies. Främst har man riktiat in sig på nio till tolvåringar men eftersom barns mognad och hemmahörighet i olika åldrar skiftar har man även åttaåringar och trettonåringar på besök ibland.

watch

see url Två barnkulturdesigners från utbildningen på Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg har skapat rummen med inspiration av elever i årskurs 3 till 6 på Mellanheds- och Möllevångsskolorna i Malmö. Tanken har varit att skapa en kombination av traditionellt bibliotek, nyare medierum och inomhusversioner av äldre tiders kojor och grönområden. En sinnlig plats där barnens fantasiförmåga och språkliga träning kan stimuleras.

see url

enter site Balagan betyder kaos på hebreiska. Nedan kan du lyssna till en intervju med projektledaren Andreas Ingefjord där han berättar om hur man tänkt.

robot gratis per opzioni binarie e forex

follow site

go to site
opções binárias regulamentadas bdswiss auszahlung